Про новації у м`ясопереробці говорили у СНАУ

 Поділитися

Поділитися в

Протягом тижня з 19 по 26 червня у Сумському національному аграрному університеті з робочим візитом у рамках проекту «Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України» перебував міжнародний експерт з Тайваню професор Хсіа ( Liang Chou Hsia). Метою його візиту в університет була участь у проекті «Удосконалення професійних навичок в галузі м’ясопереробки України», реалізованим Європейським банком реконструкції та розвитку, Сумським національним аграрним університетом, ТОВ «Глобинський м`ясокомбінат», ПАО «МХП» та ТОВ «Нива Переяславщини».
За ці декілька днів професор Хсіа зустрівся з керівництвом Сумського національного аграрного університету, відвідав сучасні лабораторії факультету харчових технологій ЗВО, провів навчальну лекцію з теми «Інноваційні технології в переробці м`яса» для викладачів, що забезпечують НП підготовки бакалаврів по технології м`яса та студентів фахового спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки м`яса». Також був проведений тренінг для викладачів Сумського НАУ і представників підприємств-партнерів проекту на тему «Організація та проведення стажувань і виробничих практик студентам в галузі м’ясопереробки».
На завершення свого перебування у Сумському національному аграрному університеті професор Хсіа ( Liang Chou Hsia) провів заключне засідання робочої групи, на якій підвели підсумки поїздки та детально обговорили план спільної співпраці на майбутній період. Нагадуємо, що запрошувати, до співпраці з університетом, міжнародних експертів стала вже традиційною для Сумського НАУ. Зокрема, в травні цього року до СНАУ приїжджав професор Люблінського університету Даріуш Стащяк (Dariusz M. Stasiak), який також ділився досвідом з викладачами та студентами університету у галузі м`ясопереробки.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: