У Конотопі вражали “Гетьманським борщем” та “Гуляшем по-закарпатські” + фото
Поділитися в
Копіювати посилання

В рамках міського фестивалю «Конотопська битва – 2017» 8 червня 2017 року в міському парку культури і відпочинку відбувся фестиваль українських страв.
Як повідомляє відділ культури та туризму міської ради, На краще приготування «Гетьманського борщу» за креативним рецептом змагалися команда працівників закладів культури у одязі жовтого кольору «Литаврити» та команда працівників Конотопського професійно-технічного училища одягнена у сині кольори «Осаули».
У приготуванні страви «Гуляш по-закарпатські» свою майстерність виявили команда одягнена у червоні кольори відділу організаційної та кадрової роботи міської ради «Гайдамаки» та зелена команда фінансового управління міської ради «Отамани».
Під час приготування страв гості та вболівальники мали можливість взяти участь у веселих вікторинах та конкурсах: «Конотопські ерудити», «Козацька увага – над ворогом перевага», «Козаки пишуть листа турецькому султану», «Жартівливі і дотепні», «Загадки на кмітливість», «Заспіваймо пісню» та інші.
Команди-учасники за майстерність, креативність та смачне приготування страв отримали цінні призи.
Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.