На Сумщині виявлено фальсифікат вершкового масла

 Поділитися

Поділитися в

Під час засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Сумській облдержадміністрації начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області Віктор НАУМЕНКО звернув увагу на важливий аспект, що підриває установи економіки та здоров’я людини – обіг фальсифікату харчових продуктів.

У першу чергу це стосується масла вершкового, що фактично не містить молочних жирів.

Нещодавні лабораторні дослідження в Україні встановили, що із 77 відібраних зразків масла 16 – фальсифікат, у тому числі 3 зразки на Сумщині.

Посадовець наголосив, що на сьогодні Сумська регіональна лабораторія має повноваження та все необхідне для проведення відповідних досліджень харчових продуктів.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: