Я! Я! Я! “КУЛЬТ ОСОБИСТОСТІ” АРТЕМА СЕМЕНІХІНА

Автор
Інна Панченко | 10:20, 2.06.2017
 Поділитися

Поділитися в

1 червня відбулося відкриття дитячих майданчиків у ДНЗ №2 “Вербиченька” та ДНЗ №7 “Золотий ключик”.

Просто, як пересічному споживачу інформації, мені впав в око ракурс висвітлення цієї події різними ресурсами.

Так, як повідомляла у квітні газета “Перекресток”, з  державного фонду соцекономрозвитку за сприяння народного депутата Ігоря Федоровича Молотка, було виділено майже 650 тисяч гривень на закупівлю 11 дитячих майданчиків.

Кошти на проведення робіт по їх встановленню  були надані депутатами Конотопської міської ради.

Адреси  встановлення майданчиків визначалися за результатами звернень громадян до приймальні І.Ф.Молотка та його помічника Т.А.Сизон.

Проте, на офіційній сторінці Конотопської міської ради було повідомлено про те, що даний факт мав місце бути виключно за підтримки та сприяння міського голови Артема Семеніхіна, КМР та невідомих меценатів. Прізвища Молотка, який фактично подарував місту дитячі майданчики та депутата Сизон чи когось іншого не згадано взагалі.

Хто ж відповідає за неповну, перекручену, брехливу, недостовірну  “офіційну” інформацію узурпованих Семеніхіним ЗМІ, які розширюють територію брехні для створення міському голові “культу особистості”?

Внутрішня політика в особі Євдоченка, “речник” Божок, консультант Мороз, побратим відомої  “зірки української журналістики” “звєздун” Сахно чи хтось із численних радників та співмешканок, коханок, матерів дітей Артема Семеніхіна?

Отож, шановні конотопці! Гроші на майданчики були виділені з ДЕРЖАВНОГО бюджету за спияння І.Ф.Молотка, встановлені за рахунок коштів депутатів Конотопської міської ради, які працюють на добровільних безоплатних засадах,  а потужний чиновницький апарат міської ради з її численними  структурними підрозділами міг посприяти лише  у виконанні  звичайних монтажних робіт по встановленню майданчиків, тобто, виконати свої фактичні обов’язки, за які щомісяця отримують в сукупності  мільйони з міського бюджету у вигляді заробітної плати.

Участь Артема Семеніхіна у цьому процесі – помножити на “нуль” значимість депутатів та вселити містянам віру в те, що без нього, самого собі коханого, нічого в місті відбуватися не може і ми всі приречені на занепад.

 

 

 

comments powered by HyperComments

Останні публікації автора