СПРОБА РЕЙДЕРСТВА ЧИ СПРАВЖНЯ ТУРБОТА? МАРШРУТОК ЗНОВУ ПОМЕНШАЄ?

Автор
Інна Панченко | 11:38, 19.07.2017
 Поділитися

Поділитися в

Всі конотопці, та й добра частина українців, пам’ятають, як взимку цього року Конотоп мало не опинився на межі транспортного колапсу, адже міський голова начебто відстояв інтереси громади та не допустив підняття ціни на проїзд у міському транспорті.
Не буду вдаватися у подробиці масштабної спланованої афери з боку влади, втілення якої тоді пішло не по плану очільника міста, це тема окремої серйозної і грунтовної розмови… .
Нагадаю лише, милостиво зголосившись тоді почекати, на прохання А.Семеніхіна, ДВА ТИЖНІ до повного відновлення звичного маршрутного сполучення, ми чекаємо уже майже ПІВРОКУ, адже розрекламовані, анонсовані міським головою ПЕРЕВІЗНИКИ ЗІ ВСІЄЇ УКРАЇНИ, які радо вишикувались у чергу, аби зайти на ринок перевезень міста Конотоп, чомусь зникли, чи то передумали, а може хочуть возити по 2 гривні, а їм не дають…?
Але результати “розмахування шашкою” та дипломатичних здібностей міського голови Артема Семеніхіна на собі ми відчуваємо і досі, – звичного 1-го маршруту доводиться чекати по 20 хвилин, не говорячи про проблеми з іншими напрямками руху, які виникли через брак автобусів.
“Піджати” під себе “маршрутний” бізнес у Конотопі міському голові завадив “міцний горішок” – Роман Одинцов. Перевізник, який усіма силами доводить свої права та наводить аргументовані докази чиновницького свавілля.
Та Семеніхін не з тих, хто легко прощається та прощає. У доказ тому – ситуація, що виникла кілька днів тому.
… Вдова учасника АТО зайшла до маршрутки, показала водієві своє посвідчення, присіла на довільне місце. Поїхали… Водій, звісно, не беручи до рук посвідчення та прийнявши жінку за пільговика загальної категорії, як тільки звільнилося сидіння для пільговиків, ввічливо попросив її пересісти, аби не плутатися у відповідях щодо наявності чи відсутності пільгових місць на наступних зупинках.
Звісно, те, що водій не вчитався у текст посвідчення жінки, не звільняє його від відповідальності. (учасники АТО та прирівняні до них особи їздять без обмежень у кількості). Без сумніву, виникла ситуація неприємна і їй не місце у щоденному житті тих, хто постраждав від пекла війни. Обов’язковим має бути вжиття заходів самого перевізника для унеможливлення подібних випадків у вигляді роз’яснювальної бесіди, покарання водія “гривнею”, у крайньому випадку – звільненням.
Натомість, ситуація виявилася справжньою ложкою меду для влади, яка, без “суда і слідства” розцінила її як беззаперечний привід для ДОСТРОКОВОГО РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРІВ з перевізником!
Вдало підіграв уже давно заплямований участю у провладних іграх і портал Topkonotop, який заголовком своєї статті уже зробив наклеп на перевізника та однобоко подав читачу новину.
То давайте ж розберемось:
– Виштовхали чи ввічливо попросили?
– Боротьба за права пільговиків чи тиск на підприємців?
– Громада міста чи “Свобода”, “розбавлена” київськими тітушками?
1. Виявляється, за словами самої жінки, яка скористалась правом пільгового проїзду, їй ніхто не грубив і ніхто не виштовхував, а вона лише прагне більшої поваги, уваги та людяності з боку водіїв, що є цілком закономірним.
2. Заява заступника міського голови, як мінімум, породжує сумління у компетентності, прозорості та незаангажованості роботи посадовців. Адже, не спілкуючись з перевізником та не передивляючись попередньо відео з камери спостереження у маршрутці, зміст якого розходиться з його словами, Ігор Степанченко заявив: “…вважаю за доцільне ПОВТОРНО винести на засідання виконкому проект рішення про дострокове розірвання договорів з тими перевізниками, котрі заохочують власних водіїв до викидання зі своїх маршруток, сімей загиблих в АТО! СЛАВА НАЦІЇ!!!”
3. Люди, які ПРЕДСТАВИЛИСЬ ГРОМАДОЮ міста і прийшли до перевізника вимагати невідомо чого, адже самі не змогли чітко сформулювати, у своїй переважній більшості виявилися ВЛАДОЮ, представниками ВО “СВОБОДА” і навіть НЕ мешканцями Конотопа!
Отож, “Громада” Конотопа:
– Віталій Благодарний, “радник” міського голови, член ВО “Свобода”, житель міста Київ, учасник подій по зриву сесій у Конотопі та Тернополі, тітушка, особисто застосовував фізичну силу до начальника поліції та був одним з головних “смотрящіх” на замовному побитті активістів на квітневій сесії Конотопської міської ради. (за доказами з камер відеоспостережень), фігурант численних кримінальних справ, судимий;
– Вадим Фещенко, віднедавна начальник управління ЖКГ КМР, член ВО “Свобода”, мешканець міста Київ, починав свою кар’єру у Конотопі з “сесійного гастролерства”;
– Євген Лиманчук, депутат міської ради, студент, член ВО “Свобода”;
– Оксана Ульянченко, депутат міської ради, член ВО “Свобода”, разом з чоловіком – донедавна безробітні, наразі через новостворену будівельну фірму освоюють мільйони бюджетних коштів, без належно дотриманої тендерної процедури. Яскравий приклад корупціонерки, адже попри наявний конфлікт інтересів, будучи головою бюджетної комісії, не брезгує “заробляти” сотні тисяч з міського бюджету, проводячи кошти через фірму свого чоловіка (напр., ремонтні роботи у БК “Зоряний”). Натомість, часто вживає у своєму лексиконі слово “СОВІСТЬ” до всіх опонентів;
– Олег Овдій, прихильник “Свободи”, працівник комунального підприємства “Муніципалітет”. Проте, за косою чи граблями його ніхто не бачив, адже по факту він – особистий оператор міського голови з вільним графіком роботи. Заробітну плату отримує регулярно, чому дуже дивуються колеги по КП, які важко працюють без його участі. І знову ж таки, яскраво, нав’язливо вводить у наше життя своє трактування слова “СОВІСТЬ”.
ТО ЩО НАСПРАВДІ ВІДБУВАЄТЬСЯ В КОНОТОПІ?
Про нас турбуються чи знищують?
КОМУ точно за два роки ЖИТИ СТАЛО КРАЩЕ?
АРТЕМ СЕМЕНІХІН зацікавлений, врешті-решт, у розвитку малого та середнього бізнесу, а значить – збільшенню надходжень до бюджету, чи тільки марить його монополізацією?
Коли нарешті провладна ВО “Свобода” продемонструє здатність до конструктивного діалогу і вирішення питань, а не до істеричних намагань породження ненависті між містянами?!
ЧОМУ СЕМЕНІХІН ЗНИЩУЄ ТРАНСПОРТНУ СИСТЕМУ МІСТА?
І КОМУ ЗА ДВА РОКИ ЖИТИ СТАЛО КРАЩЕ?

comments powered by HyperComments

Останні публікації автора