Міський голова Артем Семеніхін: пліткар чи господарник?

Автор
Інна Панченко | 09:43, 26.05.2017
 Поділитися

Поділитися в

Таке враження, що пріоритетні напрямки  роботи міського голови Артема Семеніхіна – збирання пліток, зведення наклепів, поширення чуток, розхитування ситуації у місті, поширення ворожнечі між конотопцями, маніпулювання їх свідомістю та дестабілізація ситуації у Конотопі.

Ще не було жодного “ефіру” міського голови і жодної зустрічі з мешканцями, на яких би він не поливав брудом опонентів, подаючи це, як надважливу інформацію.

Артеме Юрійовичу, громаді потрібен результат роботи вашої команди! Містянам цікаво почути про новостворені робочі місця (не лише для Вашого найближчого оточення), залучені в місто інвестиції, результати Ваших мало не щотижневих відряджень, якими Ви себе виснажуєте у пошуках залучення коштів у місто. Нагадаю, що про звичайне виконання своїх посадових обов’язків, за яке чиновники  отримують заробітну плату, ми вже чули. В тому числі, і про ліхтарі, дороги та направлення частини бюджетних коштів у результаті прийнятих депутатами рішень та їх роботи.

Схаменіться і згадайте, що в першу чергу Ви – господарник, захисник інтересів своєї громади, людина, яка несе відповідальність за кожного її члена, але ніяк не політик чи піарник.

Якщо Ви вже впродовж двох років не можете цього усвідомити, то ідіть геть з нашого міста!

В той час, як Ви “жируєте” по закордонам та отримуєте наднормові премії, ми, прості мешканці, хочемо жити, спокійно жити, а не існувати!

comments powered by HyperComments

Останні публікації автора