Одинокі жителі Конотопщини отримують благодійні продуктові набори від мережі АТБ

 Поділитися

Поділитися в

З 3 по 14 квітня у Конотопському районі одинокі люди та одиноко проживаючі особи, яким виповнилось 80 і більше років отримують продуктові набори.

Це, передусім, товари першої необхідності – крупи, цукор, сіль, олія, чай, фрукти, печиво та інше. Така акція проводиться з метою забезпечення соціального захисту найбільш вразливих верств населення у період карантину у зв’язку з коронавірусною інфекцією та враховуючи значну чисельність осіб, які потенційно можуть потребувати допомоги.

– Це стало можливим завдяки ініціативі Міністра соціальної політики України та представникам соціально відповідального бізнесу, зокрема корпорації «АТБ».

«АТБ» надала продуктові набори для людей похилого віку та соціально незахищених верств населення Конотопського району, списки яких подали селищна та сільські ради. Загалом, це 732 людини, які найближчим часом будуть забезпечені продуктами першої необхідності, – повідомив директор територіального центру Віктор СУЯТІНОВ.

3 квітня набори отримала Бочечківська ОТГ, 7 квітня – Дубов’язівська громада, села Малий Самбір, Соснівка та Шаповалівка. 10 та 13 квітня такі ж набори отримають жителі інших населених пунктів району.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: