Біля поліклініки ЦРЛ запрацював пропускний пункт із шлагбаумом

Суспільство | 16:05, 21.06.2017
 Поділитися

Поділитися в

3 20 червня запрацював облаштований шлагбаумом і відеокамерами пункт пропуску, що знаходиться біля міської поліклініки та основного корпусу Конотопської ЦРЛ по вулиці Миколи Амосова (колишня Семашка), повідомляє Конотопський край.

За словами Володимира Носача, головного лікаря Конотопської ЦРЛ, встановлення пропускного пункту для в’їзду автомобілів на територію Центральної районної лікарні стало необхідним із декількох причин.

Останніми роками відбулось значне пожвавлення автомобільного руху на території ЦРЛ, що стало становити небезпеку для здоров’я і життя медичного персоналу, людей, які користуються медичними послугами, та простих перехожих. Крім того збільшення кількості рухомого і припаркованого автотранспорту на вузьких вуличках медичного комплексу значно заважає роботі служби швидкої допомоги. Великих незручностей додають водії приватних автомобілів, які залишають на довгий час свої транспортні засоби, де їм заманеться. Майже протягом усього робочого дня всі дорожні «кишеньки» заповнені припаркованими авто. Досить часто можна помітити автомобілі на зелених трав’яних газонах, на проїжджій частині вулиці, майже під дверима закладів. Більш нахабні та неуважні до потреб медичних працівників та інших людей «горе-водії» могли собі дозволити паркуватись, перекриваючи пішохідні доріжки. Були навіть зафіксовані випадки, коли особливо нахабні власники автомобілів залишали свої автівки безпосередньо на естакаді для машин швидкої допомоги.

Отже наявність пункту пропуску із шлагбаумом у районі поліклініки значно зменшить вірогідність виникнення неприємностей між автолюбителями та пішоходами, велосипедистами, інвалідами на візках.

Доступ до майданчика перед поліклінікою залишається вільний. Автомобілі з тяжкохворими та ті, які з поважних причин можуть розміщуватись на території Центральної районної лікарні, будуть пропускатись черговим безперешкодно.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: