У Конотопі в МБК “Зоряний” грали у настільні ігри + ФОТО

Дозвілля, Місто | 14:07, 5.08.2021
 Поділитися

Поділитися в

У МБК “Зоряний” відбулось чергове засідання Клубу сучасних настільних ігор. Учасники Клубу знають, що всесвіт настільних ігор настільки цікавий, що може задовольнити будь-які смаки. Це й історичні, і логічні, і пригодницькі варіанти ігор.
Цього разу було зіграно в ігри з приватної колекції почесного члена Клубу. Гра “Саботер”, що залишається популярною у світі вже протягом десяти років та подобається всім, незалежно від соціального статусу, зібрала учасників різного віку та викликала багато позитивних емоцій у присутніх.
Також було проведено турнір з історичної стратегічної гри “Вершники Скіфії” – це українська локалізація настільної гри, яка дозволяє розвити стратегічне мислення та дізнатися історію чорноморського регіону.
Протягом останніх років з неймовірною швидкістю настільні ігри набирають популярність, адже це прекрасний спосіб урізноманітнити своє дозвілля. У наш час соціальна активність переважно зосереджена у соцмережах, проте багато хто з нас некомфортно почуває себе в живому спілкуванні. Тож Конотопський Клуб сучасних настільних ігор запрошує всіх бажаючих долучитися до їх лав та отримати живе спілкування, яскраві емоції від знайомства з цікавими людьми.
Якщо ви бажаєте стати учасником Клубу настільних ігор при МБК «Зоряний» та долучитися до світу активного і цікавого дозвілля, телефонуйте: 098-848-45-57.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: