У Шостці намагалися підпалити офіс інформаційного агентства “Північ Медіа” + ФОТО

Кримінал, НП | 11:26, 3.06.2021
 Поділитися

Поділитися в

Подія трапилася сьогодні, 3 червня. За попередніми даними, невідомий або невідомі розбили вікно, бризнули всередину горючу суміш і підпалили. На щастя, масштабної пожежі не сталося. На місце події прибули рятувальники, працює слідчооперативна група поліції, працівники прокуратури на чолі з керівником Шосткинської окружної прокуратури Андрієм Байдаком.

Не сомневаюсь, что произошедшее связано с нашей профессиональной деятельностью. Нас так предупредили, чтобы мы не писали «лишнего». Причем офис «Північ Медіа» пытались поджечь накануне Дня журналиста. Знаково… Тот, кто это сделал, должен четко понимать: запугать нас не удастся!«Північ Медіа», несмотря ни на что, продолжает работу, продолжает освещать жизнь Шостки, Шосткинского района, Сумщины. А преступники обязательно ответят, как и тот, кто заказал преступление. Прошу депутатов городского и областного советов взять на контроль расследование этого преступления,сказав директор інформаційного агенства «Північ Медіа» Олександр Ярига.

Він звернувся до шосткинців, які володіють будь-якою інформацією, що стосується спроби підпалу офісу інформаційного агентства з проханням зв’язатися з керівництвом «Північ Медіа» за тел. 066-027-73-70, 050-307-32-17. Винагорода за інформацію, яка допоможе розкрити злочин, гарантується.

Нагадаємо, до складу інформаційного агентства «Північ Медіа» входять 6 новинних ресурсів: Шостка.INFO, The Sumy Post, «Голос Конотопа», 05453.com.ua «Новини Кролевця», Глухів.INFO, Romny24.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: