Замість обіцяної роботи жителька Конотопа отримала кредити на десятки тисяч гривень

Кримінал, Місто | 11:27, 2.02.2021
 Поділитися

Поділитися в

По допомогу до працівників Конотопського районного відділу поліції звернулася 33-річна місцева жінка. Вона розповіла, що давно шукала роботу на різних Інтернет сайтах. Вже за кілька днів пошуку заявниці подзвонив невідомий та запропонував роботу. Чоловік детально розповів про всі умови угоди та сказав, що може надіслати жінці аванс у сумі 1 тисячі гривень.

Жінка погодилася й назвала невідомому особисті данні від своїх банківських карток.

Про те, що весь цей час жінка спілкувалася з шахраєм, вона зрозуміла лише після того, як на її мобільний стали надходити дзвінки з різних фінансових установ з проханням повернути кредити. Виявилося, що зловмисник скористався конфіденційною інформацією жінки та набрав кредитів на її ім’я майже на 60 тисяч гривень.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та вживають заходи для встановлення особи зловмисника.

Правоохоронці вкотре застерігають громадян від вчинення необдуманих кроків при спілкуванні з незнайомцями. Будьте уважними та обережними, зважуйте свої вчинки, особливо коли мова йде про ваші гроші. Будьте пильними та не дайте себе ошукати.

 

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас у Telegram

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: