На Конотопщині налагоджено виробництво м’ясних каш, які передають нужденним

Суспільство | 11:00, 6.04.2022
 Поділитися

Поділитися в

Виробництво почало свою роботу у Путивльскій громаді. Ідею виготовлення м’ясних каш подав місцевий підприємець, який закупив свинину, а у школах зібрали залишки наявного курячого м’яса.
“Думали, яку крупу використати, і Андрій СУПРУН з коледжу СНАУ несподівано запропонував рецептуру на основі вівсяних пластівців. Їх від місцевого виробника ТОВ “Арго” надав Сергій ПАВЛІК. Півлітрові банки та кришки зібрали від небайдужих путивлян, а сам процес виготовлення каш доручили працівникам кухні ліцею № 1. Потрібні були відповідні етикетки, за розробку дизайну яких взявся Сергій КОБЗАРЬОВ.
Так “народились” нові путивльські продукти “Свинина тушкована з вівсяними пластівцями” та “Курятина тушкована з вівсяними пластівцями”, – зазначають у Путивльській міськраді.
Нещодавно 700 банок цих м’ясних смаколиків було передано жителям міста Охтирки.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: