Конотопські школярі взяли участь у кулінарному майстер-класі від Nestle
Поділитися
Поділитися в
Копіювати посилання

У Конотопській спеціальній школі відбувся майстер-клас від бренд-шефа Nestle Professional Сергія Шелестова, де він разом із дітьми готував смачно-корисний салат зі шпинату, а на десерт – бомбезний трайфл у склянці. Цей майстер-клас проходив у рамках акції до Міжнародного дня Шеф-кухаря, яку організувала «Абетка харчування».
Третьокласники також приєдналися до Всеукраїнської трансляції справжнього кулінарного мистецтва. Вони із завзяттям взялися за приготування корисних страв і вони вийшли у них дуже яскравими та апетитними. Діти отримали купу задоволення.



Джерело: сторінка Конотопської спеціальної школи у мережі ФБ
Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.