Господині з Конотопщини продовжують презентувати традиційні страви регіону

 Поділитися

Поділитися в

З метою збереження та популяризації нематеріальної культурної спадщини регіону Сумським обласним науково-методичним центром культури і мистецтв був започаткований проєкт «Сумщина гастрономічна: традиційна кухня регіону». До проєкту долучилися й працівники культури Попівської громади, які поділилися 12-ма рецептами старовинних страв з місцевим колоритом.
 За презентацію технології приготування страв дипломами нагороджені учасники проєкту:
 Наталія Стеценко, с. Карабутове («Лемішка», «Товчанка»);
 Лідія Шершак, с. Кошари («Борщ із сушеними грушами», «Вареники з надзвичайною начинкою»);
 Валентина Фролова, с. Сарнавщина («Вергуни»);
 Олена Радченко, с. Соснівка («Пиріжки з квасолею по-соснівськи»);
 Марія Гурін, Ганна Дмитренко, с. Великий Самбір («Рибна юшка по-великосамбірськи»);
Інна Жмуд, Тетяна Новак, с. Дептівка («Вергуни», «Вареники по-дептівськи»);
 Тетяна Іржавська, Тетяна Петренко, с.Пекарі («Пекарівські житні пампушки»);
 Ірина Шевченко, Тетяна Опрофат, с. Попівка («Борщ з квасом із червоного та цукрового буряка»);
 Віра Кривунь, Олена Іскра, с. Тулушка («Деруни по-тулущанськи»).
Возможно, это изображение (в помещении и текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)
Возможно, это изображение (текст)

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: