Домашній майонез без яєць за 5 хвилин

Без категорії | 16:07, 2.06.2014
 Поділитися

Поділитися в

Інгредієнти ( для 500 мл майонезу ) :
 
150 мл молока
300 мл раст. масла
1 ст.л. гірчиці
2-3 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. солі ( або за смаком )
 
Приготування:
 
Молоко і масло повинні бути однакової кімнатної температури! Налити молоко і масло в стакан для взбіванія.Взбивати блендером в перебігу 1 хвилини ( на найвищій швидкості). Додати сіль , лимонний сік (можна оцет) , гірчицю і т. д. за смаком , знову взбіть.Все ! Ви отримаєте 0,5 л смачного , корисного , нешкідливого домашнього майонезу ! Його можна зберігати в холодильнику до 10 днів .
 
Кілька важливих моментів:
– Рослинна олія повинна бути нейтрального смаку , але обов'язково містити частину оливкової олії. Можна використовувати і чисте оливкова олія , якщо вам подобається.
– Гірчицю слід брати негостру і без присмаку гіркоти.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: