На Дубов’язівському хлібзаводі отримали благословення на випікання великодньої здоби

 Поділитися

Поділитися в

У виробничому цеху ПП “Хлібзавод Дубов’язівський” відбулося традиційне освячення води і борошна для випікання пасок. Сировину, яка буде використовуватися для виготовлення великодньої здоби, благословив настоятель Святотроїцького храму, протоієрей Іоанн Федько.

Як зауважив священнослужитель, будь-яка справа, а особливо така важлива, як випікання великоднього хліба, має розпочинатися з Божого благословення і молитви.

До заходу долучилися керівник підприємства Віталій Хоменко, завідувач виробництвом Валентина Горчакова та завідувач лабораторією Алла Бабін.

Фахівці з виробництва хліба стверджують: секрет успіху продукції їхнього підприємства – не лише використання якісної сировини і суворе дотримання правил ДСТУ, а ще й, перевірена роками технологія замішування і випікання тіста та звісно ж любов до своєї справи кожного учасника процесу.

Зокрема знайома багатьом булка здобна “Великодна”, яку жителі Конотопщини звикли називати просто “Дубов’язівська паска” смакує по-домашньому, бо в ній немає жодних барвників і штучних домішок. А замість популярного серед виробників яєчного порошку, до тіста тут кладуть виключно свіжі курячі яйця.

Цьогоріч традиційна випічка до Великодня від ПП ” Хлібзавод Дубов’язівський” у фірмових точках продажу матиме таку орієнтовну вартість:

Пасха вагою 350 грам – 19 гривень;
Пасха вагою 600 грам – 32 гривні;
Пасха вагою 800 грам – 40 гривень.

Аби, до Великоднього столу жителів Конотопщини вчасно потрапила смачна та запашна випічка, найближчі кілька діб, не покладаючи рук, працюватимуть майже 200 працівників “Хлібзаводу Дубов’язівський”.

Всі вони сподіваються, що результати їхньої праці принесуть прихильникам продукції виключно світлі емоції та наповнять святкові дні любов’ю до ближніх.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: