Мешканці скаржаться на цвіль у конотопському хлібі

Суспільство | 18:42, 29.01.2017
 Поділитися

Поділитися в

Уже декілька днів мешканці міста обговорюють у соцмережах якість продукції міського хлібзаводу. Основна скарга покупців – на запах цвілі у хлібі.

Сява1

 

Запліснявілий хліб не можна вживати в їжу, кажуть експерти,  це небезпечно для здоров’я. Можуть розвинутися небезпечні види захворювань органів дихання і крові.

Цвіль на хлібі говорить про його погану якість. У нормі хліб повинен черствіти, а не покриватися цвіллю. Зараз деякими виробниками технологія випічки хліба використовується прискорена, в нього кладуть безліч добавок, які покращують зовнішній вигляд, пишноту хліба, але самі по собі — чиста хімія, наприклад, тіосульфат натрію, який використовується у фотографії. Через прискорене дозрівання в такому хлібі багато вологи, що і стає однією з причин появи цвілі.

 

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

comments powered by HyperComments

Сповістити про помилку

Текст, який буде відправлено нашим редакторам: